Туристичка организација Требиње i Херцеговачка кућа представљају се на 42. Сајму туризма, који је данас почео у Београду.

Требињци и ове године на најзначајнијем сајму у региону наступају самостално, а према ријечима директора ТО Требиње Марка Радића, понуду југа Српске представиће на штанду површине 45 квадратних метара, највећем од када учествују на овој  манифестацији.

Своју понуду представљају требињски хотелијери, винари,  Град сунца, Музеј Херцеговине, туристичке агенције нашег града.

Радић каже да ће бити презентоване и културне манифестације, међу којима и међународни музички фестивал „Music and more summer fest“, који ће се и овог августа одржати у Требињу.

– На сајму остајемо сва четири дана, и овај пут се одазвао велики број привредника из Требиња. Очекујемо склапање нових послова и проширење већ постојеће сарадње са туристичким и другим организацијама из окружења – нагласио је Радић.

Сајам туризма у Београду одржава се до 23. фебруара под слоганом „Пут под ноге“, а из организације су најавили да ће учествовати више од 900 излагача из 40 земаља.